6ος Ημιμαραθώνιος Χαλκίδας με την τη συμμετοχή του Συλλόγου «Το Σπίτι του Αθλητή»

6ος Ημιμαραθώνιος Χαλκίδας με την τη συμμετοχή του Συλλόγου «Το Σπίτι του Αθλητή»

Το Σπίτι του Αθλητή υποστηρίζει και φέτος τον ημιμαραθώνιο στην Χαλκίδα

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" ξεκινά τις διεργασίες, τις επαφές και την προετοιμασία για τον 6ο Ημιμαραθώνιο Χαλκίδας ως διοργανωτής αυτού και προσκαλεί όλους να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και γιορτή ταυτόχρονα της πόλης.

Ο Ημιμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και θα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ και την συμμετοχή του Συλλόγου "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ".

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων της περίπτωσης υγείας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ και της αδυναμίας του ΕΟΠΥ να συμβάλει οικονομικά στο απαιτούμενο ποσό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» λόγω της ιδιαιτερότητας της περίπτωσης και επειδή πρόκειται για την ζωή ενός παιδιού, αποφάσισε τα έσοδα των συμμετοχών στον Ημιαμαραθώνιο HALKIDA BRIDGES HALF MARATHON που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, να διατεθούν για την σωτηρία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.


Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ και το "Σπίτι του Αθλητή" καλεί όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρόν και να συμβάλλουν με την συμμετοχή τους ,στον δρόμο αγάπης και στο μήνυμα ζωής του ‘ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ».


Μην λείψει κανείς. Όλοι μαζί μπορούμε!

34 προβολές

Δέχομαι να μου στέλνετε ενημερώσεις

Αποδέχομαι τους κανόνες λειτουργίας του athleteshome.org

Παλιοί και νέοι Έλληνες αθλητές, εν ενεργεία και μη, αποκτούν το δικό τους «Σπίτι», ακόμα και για τις στιγμές που τα φώτα της δημοσιότητας θα έχουν σβήσει για πάντα για εκείνους.

Σχετικά με

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon