Το Σπίτι του Αθλητή | Events

τα εvents maσ

05/05/2019

Τίτλος της Ημερίδα είναι «Έχω και εγώ ευθύνη» και θέμα της είναι το πως πρέπει να υποστηρίζουν οι γονείς τα παιδιά τους στον αθλητισμό.

Κύρια εισηγητής θα είναι η κορυφαία Αθλητική Ψυχολόγος Δρ. Φρόσω Πατσού .

«Οι γονείς έχουν να επιτελέσουν τον πιο σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αθλητικού χαρακτήρα του παιδιού τους, αφού μαζί με αθλητές και προπονητές, αποτελούν τα πρότυπα – ίσως τα ισχυρότερα- για έναν παιδί που ασχολείται με τον αθλητισμό.

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσουμε τους γονείς ότι η ευγενής άμιλλα ξεκινα πάντα από το σπίτι αλλά και από τη συμπεριφορά των ίδιων των γονιών μέσα στα γήπεδα, όπου αγωνίζονται τα παιδιά τους».

Είσοδος Ελεύθερη για όλους .

20/05/2018

Διαδραστική ημερίδα με θέμα την διαχείριση της ήττας και της νίκης.

Το «Σπίτι του Αθλητή» έχοντας ως μοναδικό στόχο να σταθεί δίπλα στους Αθλητές, διοργανώνει τη 2η ημερίδα με θέμα « Διαχείριση της ήττας και της νίκης».

Ένας που τους μεγαλύτερους φόβους τόσο των γονέων όσο και των αθλητών , είναι η αποτυχία σε ένα παιχνίδι. Οι γονείς συχνά αναρρωτιούνται «τι να πούν» ή «πώς να αντιδράσουν» σε μια κακή εμφάνιση του παιδιού τους ή της ομάδας και πώς να διαχειριστούν το συναίσθημα του.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση του αθλητή οποιασδήποτε ηλικίας , καθώς και των γονιών του για το πώς η διαχείριση της ήττας μπορεί να τους κάνει καλύτερους αθλητές και να τους οδηγήσει στη νίκη .

Ολοι οσοι μπαίνουν στο περιβάλλον του οργανωμένου αθλητισμού πρέπει να ξεκινούν από παιδιά τη διαδικασία εκπαίδευσης ουτως ώστε να διδαχθούν σωστά τι σημαίνει επιτυχία , νίκη, ήττα ή αποτυχία.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαίου στο Περιφερειακό Μέγαρο Χαλκίδας σε συνεργασία με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Θα ήταν τιμή για εμάς να παρευρεθείτε.

30/04/2017

Θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να παρευρεθείτε την Κυριακή 30 Απρίλιου στην πρώτη Ημερίδα Αθλητισμού , που συνδιοργανώνουν «Το Σπίτι του Αθλητή» με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με τίτλο « Αθλητισμός , το φάρμακο της Μακροζωίας» .

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέματα που αφορούν την άθληση, τη σωστή διατροφή και την ψυχική ευεξία .

Στόχος η καλύτερη ενημέρωση των γονέων στην αθλητική διαπαιδαγώγηση του παιδιού .

Σας περιμένουμε την Κυριακή 30 Απριλίου στις 19:00 στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας ΕΥΒΟΙΑΣ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους ! 

Δέχομαι να μου στέλνετε ενημερώσεις

Αποδέχομαι τους κανόνες λειτουργίας του athleteshome.org

Παλιοί και νέοι Έλληνες αθλητές, εν ενεργεία και μη, αποκτούν το δικό τους «Σπίτι», ακόμα και για τις στιγμές που τα φώτα της δημοσιότητας θα έχουν σβήσει για πάντα για εκείνους.

Σχετικά με

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon